Ανταλλακτικά

Τα γνήσια ανταλλακτικά ΜΑΝ αποτελούν πάντα την πρώτη επιλογή

Δύο χρόνια εγγύηση για υπηρεσίες και εξαρτήματα MAN

Γνήσιο αντιψυκτικό & αντιδιαβρωτικό υγρό MAN

Γνήσια Λιπαντικά MAN: Λιγότερη τριβή, περισσότερη αποδοτικότητα

Γνήσια ανταλλακτικά MAN για επισκευή πάνω στο σκάφος

Γνήσια ανταλλακτικά με αξιόπιστη ποιότητα

Τα γνήσια ανταλλακτικά MAN σας δίνουν πάντα την ασφάλεια πως κινείστε με την καλύτερη ποιότητα. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της MAN, ελέγχονται επιμελώς ως προς την τήρηση των αυστηρών προτύπων ποιότητας και ξεχωρίζουν με μέγιστη αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Επιπλέον διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση, η οποία ισχύει παγκοσμίως για υπηρεσίες και ανταλλακτικά MAN.

Δύο χρόνια εγγύηση

Η διετής εγγύηση της MAN Truck & Bus SE ισχύει για όλες τις επισκευές που εκτελούνται εντός του δικτύου σέρβις MAN και καλύπτει επιπλέον τα γνήσια ανταλλακτικά MAN, τα γνήσια ανταλλακτικά MAN ecoline και τα γνήσια αξεσουάρ MAN, που τοποθετούνται στα πλαίσια της επισκευής. Οι υπηρεσίες καλύπτουν όλα όσα κάλυπτε η έως τώρα ισχύουσα εγγύηση ενός έτους.

Σφραγίδα εγγύσης δύο χρόνων
Γνήσιο αντιψυκτικό και αντιδιαβρωτικό υγρό MAN

Γνήσιο αντιψυκτικό και αντιδιαβρωτικό υγρό MAN

Άριστη προστασία των κινητήρων MAN από το πάγωμα έως τους -37°C, την οξείδωση και την υπερθέρμανση: Το γνήσιο αντιψυκτικό & αντιδιαβρωτικό MAN εμποδίζει τις βλαβερές διαβρώσεις και επικαθίσεις στο κύκλωμα ψύξης του κινητήρα.

Γνήσια Λιπαντικά MAN

Καθοριστικό στοιχείο σε ό,τι αφορά τον κινητήρα και την τεχνολογία του είναι ο βέλτιστος συνδυασμός όλων των επιμέρους στοιχείων. Τα γνήσια ανταλλακτικά MAN πληρούν αυτήν την προϋπόθεση. Τα γνήσια Λιπαντικά MAN ολοκληρώνεται το πακέτο ποιοτικών προϊόντων από τη MAN: προστατεύουν με τον καλύτερο τρόπο τους κινητήρες από τη φθορά καθώς και από επικαθίσεις των εξαρτημάτων και συμβάλλουν στην αύξηση της διάρκειας ζωής τους καθώς και στη μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας.

Γνήσια Λιπαντικά MAN

Επικοινωνήστε μαζί μας 24/7

Επικοινωνήστε μαζί μας είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Το προσωπικό μας επισκέπτετε το σκάφος σας, είτε για έλεγχο πιθανών προβλημάτων είτε για την προβλεπόμενη συντήρηση. Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει στον MAN κινητήρα σας, προμηθευόμαστε για εσάς γνήσια ανταλλακτικά ή/και αναλώσιμα στο χώρο μας για επισκευή με την μέγιστη πιθανή ποιότητα και άριστα αποτελέσματα.